Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı

Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı -Nijeryalı forvet Eneramo: (Fenerbahçeden teklif aldığı iddiaları) Resmi bir teklif almadım


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında sahasında Trabzonsporla karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarına başladı.
     Kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde antrenman yaptı. Düz koşuyla başlayan antrenman, kısa pas çalışması ve çift kale maçla devam etti. A2 Milli Takımında yer alan Ziya, Azerbaycan Milli Takımında olan Cihan Özkara, Polonya Milli Takımında bulunan Kamil Grosicki ile sakatlıkları devam eden Adem ve Sercan idmanda yer almadı.
     İdmanı izlemeye gelen İstanbul Sivas Platformu üyesi öğrenciler, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
    
     -Eneramo: Takımım için savaşıyorum-
    
     Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo, idman sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta deplasmanda kendisinin attığı 2 golle galip geldikleri Fenerbahçe maçının çok zor geçtiğini söyledi.
     Maçın kendileri için çok önemli, kritik olduğunu dile getiren Eneramo, Bunu bilerek gittik, buna göre oynadık. Hepimiz tek bir yürek olarak oynadık. Herkes bütün motivasyonunu ortaya koydu. Mental olarak da buna bu şekilde hazırlanmıştık. Bence galibiyetimizi etkileyen faktörler bunlar oldu ifadelerini kullandı.
     Eneramo, ara transfer döneminde Fenerbahçeden teklif aldığı yönünde haberlerin çıktığının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
     Ara dönemde bu tip haberler çıkıyordu ama resmi olarak bir teklif almadım. Ben de bir takım haberler görüyordum, çevremde görenler bana soruyordu ama resmi bir teklif almadım. Zaten o dönemde de Sivassporun futbolcusuydum, hala da öyleyim. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapıyorum, takımım için savaşıyorum. Sivassporu iyi bir yere getireceğiz, iyi bir sezon geçireceğiz. Bunun sonrasında belki Türkiye içinde veya yurt dışı teklifler olabilir, onları bilemiyorum. Futbolda neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmuyor. Bakarsınız burada devam ederim, bakarsınız başka alternatifler olur, onları değerlendiririz. Buranın futbolcusuyum, tek hedefim Sivasspor için elimden gelenin en iyisini yapıp bu takımı daha iyi yerlere taşımak.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER