Sivasspor ile Orduspor ligde 4. randevuda

Sivasspor ile Orduspor ligde 4. randevuda -Geride kalan 3 maçta taraflar birer galibiyet elde etti, bir maç berabere sonuçlandı


ORDU (A.A) - Sivasspor ile Orduspor, yarın yapacakları maçla ligde 4. kez karşı karşıya gelecek.
     İki ekip arasında geride kalan 3 maçta taraflar birer kez birbirine üstünlük sağladı, bir karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.
     Bu maçlarda Sivasspor 3, Orduspor 4 gol attı. Taraflar arasında bu sezonun ilk yarısında Orduda oynanan maçı, ev sahibi ekip 2-0 kazandı.
     Sivasspor, geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Orduspor ile ikinci yarıdaki maçta evinde 1-1 berabere kalmıştı.
    
     -Sivassporun son 5 maçtaki karnesi-
    
     Ordusporu konuk edecek Sivasspor, ligde son 5 maçta sadece bir kez galibiyet sevinci yaşadı. Sivas ekibi, 22. haftada Kasımpaşaya deplasmanda, 23. haftada Beşiktaşa sahasında ve 24. haftada Bursaspora dış sahada 1-0lık skorlarla yenildi.
     Ligin 25. haftasında sahasında Medical Park Antalyasporu 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, 26. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespora 2-1 mağlup oldu.
    
     -Orduspor, deplasmanda galibiyete hasret-
    
     Spor Toto Süper Ligdeki son deplasman galibiyetini 29 Ocak 2012de, geçen sezonun 23. haftasında Eskişehirspor karşısında 1-0lık skorla elde eden Orduspor ise ligde dış sahada oynadığı son 18 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Ordu ekibi, bu maçlarda 9 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı.
     Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor ile Orduspor arasındaki karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. İki takım açısından da önem taşıyan maç, yarın saat 19.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasspor ile Orduspor ligde 4. randevuda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER