Sivasspor

Sivasspor-Trabzonspor maçından notlar -Bambadan yoksun kadroyla Sivasa gelen Trabzonsporda Alanzinho, Olcan, Halil ve kaleci Onur, yedek soyundu -Sivassporda ise sakatlıkları bulunan Milan Cerny ve Murat Akça, kadroda yer almadı


TRABZON (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, sahasında Trabzonsporu konuk etti.
     Sivas 4 Eylül Stadındaki maça, ev sahibi ekibin taraftarları ilgi göstermeyince kale arkası tribünleri boş kaldı.
     Konuk ekip taraftarlarına kale arkası tribünde ayrılan 800 kişilik yer ise doldu. Maç için 60 basın mensubu akreditasyon yaptırdı.
    
     -Trabzonsporlu taraftarlar arasında gerginlik-
    
     Karşılaşma öncesi, Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu kale arkası tribünde gerginlik yaşandı. Bordo-mavili bir grup taraftar arasında çıkan kavga, polisin müdahalesiyle yatıştırıldı.
     Bazı taraftarlar, tribündeki koltukları kırarak polislerin üzerine doğru attı. Kavgada burnuna darbe alan bir taraftara, ambulansta müdahale edildi.
    
     -İki takımda eksikler-
    
     Trabzonsporda, ailevi nedenlerden dolayı izin alarak Fransaya giden Bamba, kadroda yer almadı. Konuk ekipte, Olcan Adın, Alanzinho, Halil Altıntop, Sapara, Celustka, Zeki Yavru ve kaleci Onur Kıvrak, yedek soyundu.
     Teknik direktör Tolunay Kafkas, Orduspor maçında rakibiyle çıktığı hava topunda başına darbe alan Giray Kaçara ilk 11de şans verdi.
     Sivassporda ise süresiz kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırımın yanı sıra sakatlığı bulunan Milan Cerny ve Murat Akça, 18 kişilik kadroda yer almadı.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER