SODES ile okula konferans salonu kazandırdılar

SODES ile okula konferans salonu kazandırdılar


HAKKARİ (A.A) - Gazi İlköğretim Okulu idarecileri Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladıkları Eğitim, Kültür, Sanat ve Teknoloji Merkezi projesiyle, okula çok amaçlı konferans salonu yaptırıyor.
     Okulu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut, yapım çalışmaları süren çok amaçlı konferans salonunu inceledi.
     Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Yakut, SODESe sunulan ve kabul edilen proje kapsamında, okulun mevcut konferans salonunun yeniden elden geçirerek çok amaçlı bir konferans salonu haline getirileceğini söyledi.
     Okul Müdürü Ayhan Turgut ise, okul olarak hazırlayarak SODESe sundukları Eğitim, Kültür, Sanat ve Teknoloji Merkezi projesinin kabul edilmesiyle, mevcut konferans salonlarını büyüttüklerini ifade etti.
     Salonun 286 kişilik oturma kapasitesine sahip olduğunu belirten Turgut, Salon 80 metre karelik sahnesi, geniş kulisi, raylı sahne perdesi, akustik ses düzeni ve 13 basamaktan oluşan yükseltili bir yapıya sahip olmasıyla, sadece okula değil, tüm kente hizmet verecek ve Atatürk Kültür Merkezi Salonuna alternatif bir salon olacak dedi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber SODES ile okula konferans salonu kazandırdılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER