Sokak çocukları yararına fotoğraf sergisi açıldı

Sokak çocukları yararına fotoğraf sergisi açıldı


MUŞ (A.A) - Umut ve Gönül Elçileri Derneğince, sokak çocukları yararına fotoğraf sergisi açıldı.
     Ceylan Eğlence Merkezinde düzenlenen serginin açılışında konuşan Vali Yardımcısı Fatih Demir, Umut ve Gönül Elçileri Derneğinin sokak çocukları yararına tertip ettiği programın, göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.
     Demir, İlimize ait değerleri ölümsüzleştiren fotoğraflar sergilenirken, sokakta çalışan çocukları da bu program vesilesiyle tekrar hatırladık. Bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ediyoruz. Valilik ve kamu görevlileri olarak sokakta çalışan çocuklar yararına elimizden gelen tüm desteği sunacağız. Bu tür faaliyetleri de destekleyeceğiz dedi.
     Umut ve Gönül Elçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nimet Ateş, sokak çocuklarının desteğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.
     Ateş, Sokakta çalışan ve madde bağımlısı çocukları gündeme getirmek için onların yararına bu sergiyi açtık. Bu etkinlikle sokak çocuklarımızın yaşantısını bir kez daha hatırlatıp, bu alandaki çalışmaları hızlandırmayı amaçladık. Buradan elde edeceğimiz gelirlerle, sokak çocukları yararına bir merkez oluşturmayı planladık diye konuştu.
     Bir hafta açık kalacak olan sergide, fotoğraf sanatçıları Şahin Şahin, Adem Kapan ve Ömer Faruk Atmacanın çekmiş olduğu insan, yaşam ve doğa konulu fotoğraflar yer aldı.
     Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Kadir Tunç / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Sokak çocukları yararına fotoğraf sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER