Soma çevre yolu tamamlanıyor

Soma çevre yolu tamamlanıyor


MANİSA (A.A) - Soma ilçesinde yapımı süren çevre yolu inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
     Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, gazetecilere yaptığı açıklamada, Soma için önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini ifade etti.
     Ergene, şöyle dedi:
     Şehir içinden geçen ağır tonajlı kamyonlar yolları bozuyor, su şebekelerine zarar veriyor ve diğer araçlar için tehlike arz ediyordu. Çevre yolunun bitmesi ile birlikte ağır tonajlı kamyonlar bundan böyle bu yol üzerinden madenlere ve garaja gidecek. Bu sayede Soma şehir içi trafiği de rahatlayacak. Çevre yolunu kamyonlarımızın rahatça geçmesi açısından 25 metre genişliğinde yaptık. Bu yolu kullanan kamyonlar İstasyon yolu üzerinde bulunan su deposunun olduğu yerden diğer çevre yolumuzu kullanarak Nakliyeciler Kooperatifine geçecekler. Bu şekilde Gazi Osman Paşa Caddesi mevkisi, Beşyol mevkisi kamyon trafiğinden kurtulmuş olacak. Yolun kanalizasyon ve altyapı sorunlarını çözdük. İstinat duvarları ve dolgu malzemeleri tamamlanmak üzere. Asfalt ihalemiz yapıldı, önümüzdeki günlerde asfaltını atmaya başlayacağız.
     Nakliyeciler Kooperatifi Başkan Yardımcısı Davut Cengiz ise yolun tamamlanması ile birlikte kamyoncu esnafının rahatlayacağını belirtti.
    
     Muhabir: Soner Övümlü
     Yayıncı: Bahri Okumuş
     (ÖVM-
<< Önceki Haber Soma çevre yolu tamamlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER