Somalili bakandan EXPO desteği

Somalili bakandan EXPO desteği -Somali Kalkınma ve Kamu Hizmetleri Bakanı Qasim: İzmiri EXPOda destekleyeceğime ve komşu ülkelerin de destekleri için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum


İZMİR (A.A) - Somali Kalkınma ve Kamu Hizmetleri Bakanı Maryan Qasim, İzmire EXPO 2020 organizasyonuna ev sahibi adaylığında destek olma ve komşu ülkelerin de desteğini sağlama noktasında çalışma yapacağı sözü verdi.
     Quasim, Ege Uluslararası Sağlık Federasyonunun (ESAFED) davetlisi olarak geldiği İzmirde, Vali Cahit Kıraçı makamında ziyaret etti.
     İzmir Valisi Cahit Kıraç, ziyarette Quasime, İzmirin EXPO 2020 organizasyonu ev sahipliği adaylığı ile konuk bakanın faaliyet alanına giren sağlık alanında yürütülen dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.
     Quasim, Vali Kıraçın bilgilendirmesinin ardından yaptığı açıklamada, EXPO yarışında İzmire destek olacağını ifade ederek, İzmiri EXPOda destekleyeceğime ve komşu ülkelerin de destekleri için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum dedi.
     Kıraç da Qasime EXPO konusundaki destekleri için teşekkür ederek, kahve fincanı takımı ve EXPO ile ilgili kitaplar hediye etti.
     Ziyarette konuk bakan Quasime, ESAFED Yönetim Kurulu Başkanı Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarsılmaz eşlik etti.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Somalili bakandan EXPO desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER