Sorgun Belediyespora yeni tesis

Sorgun Belediyespora yeni tesis


YOZGAT (A.A) - Yozgatı Bölgesel Amatör Ligde 3. kez temsil edecek Sorgun Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
     İki sezondur Sorgun Yeni Çeltek Kömür İşletmesine ait tesislerde kalan Sorgun Belediyespor, 2012 - 2013 sezonu öncesi Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşekin talimatıyla yeni bir tesis binası kiraladı. Sorgun Belediyespor, yeni tesis binası hizmete girene kadar Ahmetefendi Mahallesi eski buğday pazarı karşısında kiraladığı binada kalacak.
     Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Bölükbaşı, yeni tesisin proje çalışmasının ve gerekli bütün işlemlerinin tamamlandığını ve ihale sürecine girildiğini belirterek, Şuanda proje çalışması tamamlandı ve ihale sürecine girildi. Yeni tesisimiz hizmete girene kadar bu yıl Ahmetefendi Mahallesinde 4 katlı bir bina kiraladık. Kiraladığımız bina içerisinde her katta 3 oda, bir salon, bir mutfak, bulunuyor. Şu anda binada kalorifer çalışmaları devam ediyor. Sanırım 1 - 2 güne kadar kalorifer çalışmaları da tamamlanacak. İnşallah yeni sezonu 23 Ağustosta açacağız. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz 23 Ağustos Perşembe günü Sorgunda toplanarak ilk idmanlarına başlayacaklar dedi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgun Belediyespora yeni tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER