Sorunların çözümünde muhtarlarla işbirliği önem taşıyor

Sorunların çözümünde muhtarlarla işbirliği önem taşıyor -Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen: Mahallelerimizdeki sorunları her zaman göremeyebiliriz. Burada muhtarlarımız devreye giriyor


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti.
     Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Mahalle muhtarı Ahmet Akcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Ermenek Mahalle muhtarı Akif Yasan, Üçgen Mahalle muhtarı Osman Aykaç, Meltem Mahalle muhtarı Muazzez Kaval ve Fener mahalle Muhtarı Mehmet Çakır, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni makamında ziyaret etti.
     Muratpaşa Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Ahmet Akcan, Muratpaşa Belediyesinin kent mobilyası şeklinde hazırladığı ve hizmete açtığı muhtar evleri, bizlerin modern mekanlarda vatandaşlarımıza hizmet etmemize olanak tanıyor. Ayrıca çeşitli mahallelere yapılan farklı proje ve çalışmalar, vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni kazanıyor. Mahallelere yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Evcilmen ve ekibine teşekkür ediyoruz dedi.
     Muhtarların, yerel yönetimlerin mahallelerdeki gözü kulağı olduğunu belirten B:elediye Başkanı Evcilmen de Muratpaşa Belediyesi olarak Kaleiçindeki mahalleler de dahil olmak üzere 56 mahalleye hizmet veriyoruz. Bu nedenle mahallelerimizdeki sorunları her zaman göremeyebiliriz. Burada muhtarlarımız devreye giriyor. Muhtarların mahallelerindeki sorunları bizlere iletmesi, sorunların çözümüne yönelik karşılıklı diyaloğun ortaya konulması, görüş alışverişi ile gerçekleşir diye konuştu.
     İmar sorunu olmayan ve meclis kararı ile muhtar evi yapılması kararlaştırılan mahallelerde muhtar evi inşaatlarının devam ettiğini ifade eden Evcilmen, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve yönetim kurulu üyeleri ile kent sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sorunların çözümünde muhtarlarla işbirliği önem... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER