Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası -SGK İl Müdürü Sürücü: "SGKnın bugün toplumunun tüm kesimlerini kucaklayan bir hale geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz"


KAYSERİ (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürü Mükremin Sürücü, SGKnın bugün toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir hale geldiğini söyledi.
     SGK Haftası dolayısıyla kentteki bir restorantta düzenlenen basın toplantısında konuşan Sürücü, 2008 yılında kutlanmaya başlanan geleneksel Sosyal Güvenlik Haftasının bu yıl 6ncısını çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirtti.
     Sosyal güvenlik reformuyla SSK, Bağ-kur, Emekli Sandığının tek çatı altında birleştirildiğini anımsatan Sürücü, şunları kaydetti:
     "Aradan geçen sürede kurum olarak önemli mesafe aldık. SGKnın bugün toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayan bir hale geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm ilçelerimizde SGK merkezleri açtık. Kurumumuzun hizmetlerinin büyük bir kısmı bu merkezlerde yapılmaktadır. Artık vatandaşlarımız bu hizmetler için şehir merkezine gelmiyor. Vatandaşlarımıza etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunabilmek, memnuniyetlerini kazanabilmek amacıyla il müdürlüğümüz ve merkez müdürlüklerimizin personelleri büyük çaba göstermektedir."
     Sürücü, 13-20 Mayıs tarihleri arasında hafta dolayısıyla çeşitli ziyaretler yapacaklarını ve etkinlikler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER