Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Akdağcık: -Gol yollarındaki sıkıntıyı çözmemiz gerek


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdunun Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı çözmeleri gerektiğini bildirdi.
     Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sonu Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ve bu zorlu deplasman maçından galibiyetle dönüp moral bulmak istediklerini söyledi.
     Çok iyi mücadele ettikleri maçlarda gol atamadıklarını ve bunun sonucunda da sıkıntı yaşadıklarını belirten Akdağcık, gol yollarındaki sıkıntıyı çözemedikten sonra işlerinin çok zor olduğunu vurguladı.
     Hatayspora 1-0 yenildikleri karşılaşmanın da değerlendirmesini yapan Akdağcık, Grubun en güçlü takımları arasında bulunan ve 13 haftalık lig maratonunda henüz yenilgisi bulunmayan Hatayspor karşısında oyuncularımız çok iyi futbol oynadı. Ancak futbolun bir netice oyunu olduğunu düşünürsek, güzel oyun bir işe yaramıyor. Biz gol atmasını bilmiyoruz. Sezon başından bu yana bu sıkıntımız ne yazık ki devam ediyor dedi.
     Takımın oynadığı futbolla şu an puan cetvelinde bulunduğu yeri hak etmediğini dile getiren Akdağcık, şunları kaydetti:
     Kadromuzda geçen yıldan sadece kaptan Ferhat bulunuyor. Yeni transfer ettiğimiz oyunculardan beklediğimiz verimi alamadık. 20 yeni futbolcu transfer ettik. Transfer edilen bazı futbolcularımızda yanıldığımız ortaya çıktı. Mevcut kadronun kapasitesinin bu kadar olduğunu düşünüyorum. Bir takım 4 defa kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atamıyorsa bir sıkıntı var demektir. Gol yollarındaki sıkıntıyı çözemedikten sonra işimiz çok zor gözüküyor. Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 4 hafta kaldı. Bu süreçte ne kadar puan toplarsak bizim için iyi olacak. Futbol Federasyonunun koyduğu transfer yasağını kaldırabilirsek devre arasında ara transfer yapacağız. Başta forvet olmak üzere en az 4-5 futbolcuya ihtiyacımız var. Çünkü gol yollarındaki sıkıntıyı çözmemiz gerek.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER