Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Mumcu: -Liglerin tamamından transfer etmeyi planladığımız futbolcular var


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübünün başkanı Ertan Mumcu, liglerin tamamından transfer etmeyi planladıkları futbolcular olduğunu söyledi.
     Mumcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç transferde Emrah Ekmekçi ve Cihan Yeşilırmakın sözleşmesini uzattıklarını hatırlattı. Dış transferde ise Konya Torku Şekerspordan Eren Görür ile sözleşme imzaladıklarını belirten Mumcu, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.
     Önümüzdeki 10 günün kulüpleri açısından hareketli geçmesini beklediklerini anlatan Mumcu, Bank Asya 1. Lig ve Süper Lig dahil inşallah güzel, müjdeli haberler veririz. Liglerin tamamından transfer etmeyi düşündüğümüz futbolcular var. Birlik ve beraberlik taleplerimiz şimdiden meyvelerini vermeye başladı dedi.
     Almanya Kölndeki Galatasaraylılar Gecesinde, Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysala verilmek üzere takımlarının formasını hazırlattıklarını belirten Mumcu, Emanet yerini bulmuş. Kölnde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal bey, formamızı almış ve her konuda yardımcı olacağını ifade etmiş. Bizler toplanıp ne isteyeceğimizi kararlaştıracağız. Galatasaray Kulübü başkanıyla mutlaka bir görüşmemiz olacak. Şu anda çalışmalarımız iyi gidiyor. İnşallah yavaş yavaş şehirde de katkı sağlama adına bir kıpırdanma olursa güzel bir sezon geçiririz diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER