Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Liderliğe yükseldik ama sıralamada lig sonundaki yerimiz bizim için daha önemli


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, Liderliğe yükseldik ama sıralamada lig sonundaki yerimiz bizim için daha önemli dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları Anadolu Selçukluspor maçından 2-1 galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Anadolu Selçuklu karşılaşmasının çok zorlu geçtiğini dile getiren Bulut, Oyuncularımın üzerinde içerde kazanamamanın verdiği stresi vardı. Deplasmanda daha kolay pozisyon üretiyoruz ama içerde sıkıntılarımız oluyor. İlk yarı maç ortada kontrollü geçti. İkinci yarı özellikle oyun tempomuz ve topun bizde kalmasıyla pozisyon üretmekte zorlanmadık ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek maçı kazandık diye konuştu.
     Liderliğe yükseldik ama sıralamada lig sonundaki yerimiz bizim için daha önemli diyen Bulut, şöyle devam etti:
     Bizim önceliğimiz iyi, bol pozisyonlu, bizi izlemeye gelen taraftarımızın keyif aldığı, zevk aldığı futbol izlettirmek. Bunu da gerçekleştirebiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah bundan sonra da bu iyi futbol, iyi mücadele giderek artar. Lig sonunda da Allah, inşallah şampiyonluk kısmet eder. Ayrıca dünkü maçta sahaya yüreğini ortaya koyan futbolcu kardeşlerime, bizi desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER