Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grup -Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: "Yarın deplasmanda Kastamonuspor ile yapacağımız karşılaşmada play-off biletini almaya çalışacağız"


RİZE (A.A) - Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, yarın deplasmanda Kastamonuspor ile yapacakları karşılaşmada play-off biletini almaya çalışacaklarını söyledi.
     Tonyalı, play-off için sayılı günler kaldığını belirterek, "Kötü geçen Tekirova Belediyespor maçının ardından İstanbulspor maçını iyi oynayıp kazanmak bizi son derece mutlu etti. Play-off için geçen hafta kazandığımız İstanbulspor maçı çok önemliydi, futbolcu arkadaşlarımı da bu galibiyet için bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.
     Play-off yolunda, 4 puan farkla iki rakipleri olduğunu ifade eden Tonyalı, "Bu rakiplerin iki maçını da kazanması halinde alacağımız iki puan bizi hedefimize taşır. Biz ilk maçımızda rakibin konumu ne olursa olsun puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz ve Kastamonuspor maçına bu hedefle hazırlandık. Play-offa kaldık demiyoruz. Son maça, son düdüğe kadar mücadelemizi vereceğiz. Yarın deplasmanda Kastamonuspor ile yapacağımız karşılaşmada play-off biletini almaya çalışacağız" diye konuştu.
     Tonyalı, kart cezalı Ali Osman, izinli Selçuk ile sakatlığı bulunan Onur ve Semihin bu karşılaşmada yer alamayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 1. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER