Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup -Derince Belediyespor Teknik Direktörü Kurt: Ligdeki tecrübemiz arttıkça çok daha iyi maçlar oynayacağımıza inanıyorum


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Derince Belediyespor teknik direktörü Fadıl Kurt, Aydınspor 1923 deplasmanındaki 3-0lık yenilgiye ilişkin, ligdeki tecrübeleri arttıkça çok daha iyi maçlar oynayacaklarına inandığını bildirdi.
     Kurt, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, puan almak için maça çıktıklarını fakat istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydetti.
     Aydınsporun sahasında oynamasının avantajını kullanarak maçın ilk dakikalarında etkili olduğunu ifade eden Kurt, maçtaki öncelikli hedeflerinin rakibin süratini azaltıp kontra ataklarla futbol oynamak olduğunu bildirdi.
     Kurt, maçın başında söz konusu taktik anlayışında başarılı olduklarını dile getirerek, uzun süre rakiplerine pozisyon vermediklerini belirtti.
     Aydınsporun penaltında attığı golle öne geçmesini maçın kırılma anı olarak nitelendiren Kurt, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Yediğimiz gol sonrası beraberlik adına girişimlerimiz oldu ancak golü bulamadık. İlk devre 1-0 sona erdi. 2. devre en azından beraberliği kurtarma adına ataklar yapmak istiyorduk. Kalemimizde gördüğümüz 2. gol sonrasında moral ve motivasyon açısından çöktük. Maçın son bölümlerinde gol girişimlerimizden sonuç alamayınca maç, 3-0 yenilgimizle sonuçlandı. Bu maçtan takım olarak çıkaracağımız dersler var. İlk deplasman maçımız olması nedeniyle böyle bir tecrübe yaşamış olduk. Bu tür hatalar ile baş etmeyi öğrenmeliyiz. Ligdeki tecrübemiz arttıkça çok daha iyi maçlar oynayacağımıza inanıyorum. Maçtaki eksikliklerimizi ve hatalarımızı gördük, düzeltmek için çalışacağız.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 2. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER