Spor Toto 3. Lig 3. Grup

Spor Toto 3. Lig 3. Grup -Kocaelispor Teknik Direktörü Baturman: Ligin ilk haftasında Emrespor deplasmanından puan almamız oyuncuların üzerinde olumlu bir etki yarattı


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Emrespor ile 0-0 berabere kalan Kocaelisporun teknik direktörü Bülent Baturman, Ligin ilk haftasında Emrespor deplasmanından puan almamız oyuncuların üzerinde olumlu bir etki yarattı dedi.
     Baturman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk maçlarının takımlar için zor olduğunu belirterek, Emrespor karşılaşmasından puan almanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.
     Emresporun ligin iyi mücadele eden bir takımı olduğunu ifade eden Baturman, rakipleriyle maçın ilk yarısında iyi mücadele ettikleri yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini kaydetti.
     Baturman, ilk yarıdaki pozisyonları gole çeviremedikleri için zorlu bir ikinci yarı oynadıklarını dile getirerek, ikinci yarıda takımın sahada sergilediği oyundan memnun olmadığını bildirdi.
     Emrespor maçında tespit ettikleri eksiklikleri, yapacakları çalışmalarla gidermeye çalışacaklarını belirten Baturman, Genç bir kadroya sahibiz. Geçen yıl oyuncular yaptıkları maçlarda farklı skorlarla mağlup oluyordu. Emrespor maçında biz galip gelmeyi düşünüyorduk, beraberlik ikinci plandaydı. Ligdeki takımlar arasında çok farklılık olduğunu düşünmüyorum. İkinci devredeki oyundan memnun değilim. Oyuncuların geçen yılki psikolojilerini atmaları için beraberlik bizim için önemliydi diye konuştu.
     Baturman, oyuncuların kendilerine güvenmeleri için alınan puanların önemli olduğuna dikkati çekerek, hafta sonu sahalarında yapacakları Altınordu maçını kazanmak istediklerini kaydetti.
     Geçen yılki takımın, rakiplerinden farklı mağlubiyetler aldığını hatırlatan Baturman, 1 yıl boyunca farklı skorlarla sahadan ayrılan bir takımın kafasındaki o düşünceyi ancak yaptıkları maçlardan aldıkları puanlarla atabilirler. Ligin ilk haftasında Emrespor deplasmanından puan almamız, oyuncuların üzerinde olumlu bir etki yarattı. Hafta sonu Altınordu ile yapacağımız maç bizim için önemli. Bu maç için çalışmalar yürütüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 3. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER