Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Önümüzde yoğun bir maç temposu var. Bu tempodan istediğimiz sonuçlarla çıkıp play-off yolunda avantajımızı korumak istiyoruz


RİZE (A.A) - Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, önlerinde yoğun bir tempo bulunduğunu, bu tempodan istedikleri sonuçlarla çıkıp play-off yolunda avantajlarını korumak istediklerini söyledi.
     Tonyalı, geçen hafta kendileri için puan değeri fazla olan Kayseri Şekerspor maçından golsüz beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, Kayseri Şekerspor maçını aradaki farkı açmak ve ikili averaj durumunda avantajı ele almak için kazanmalıydık. Sporcularımız maçı kazanabilme adına üzerine düşeni fazlasıyla yaptılar, ama bu sonuca etki etmedi. Zemin şartlarının zor olması hakemin tutarsız davranışları da işimizi daha da zorlaştırdı dedi.
     Hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Tonyalı, Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz yine her zamanki gibi ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde artık yoğun bir müsabaka temposu var. Bu tempodan istediğimiz sonuçlarla çıkıp Play-off yolunda avantajımızı korumak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER