Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig -Ege temsilcisi, son 3 haftaya düşme hattının 3 puan üzerinde girdi -Basın sözcüsü Acar: "Alt sıradaki rakiplerimizin puan kaybettiği haftada aldığımız 1 puan çok önemliydi"


MANİSA (A.A) - Bursasporla deplasmanda berabere kalan Akhisar Belediyesporun basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Alt sıradaki rakiplerimizin puan kaybettiği haftada aldığımız 1 puan çok önemliydi" dedi.
     Akhisar Belediyespor, Bursaspor karşısında Gekasın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1lik eşitlikle ayrılınca, puanını 36ya yükseltti. Ligde 15. sırada bulunan Ege temsilcisi, düşmeme mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyesporun 3, Ordusporun 7 puan önünde, Kardemir Karabüksporun 1, Sanica Boru Elazığsporun ise 2 puan gerisinde yer alıyor.
     Akhisar Belediyespor, kalan 3 haftada Medical Park Antalyaspor (D), Mersin İdmanyurdu ve Orduspor (D) ile karşılaşacak.
    
     -Gekastan 11. gol-
    
     Takımının ikinci devredeki performansına attığı gollerle büyük katkı koyan Yunan golcü Gekas, ligde 12. maçında 11. golüne ulaştı. Gekas, ligde son 7 karşılaşmanın 6sında gol sevinci yaşadı.
     Gekasın gol attığı müsabakalardan sadece Kayserispora karşı sahadan puansız ayrılan Akhisar Belediyespor, diğer 8 karşılaşmada 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
    
     -"1 puan çok önemli"-
    
     Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor deplasmanında iyi mücadele ortaya koyduklarını ve 1 puanla döndüklerini söyledi.
     Ligde kalma mücadelesinde her puanın önemli olduğunu ifade eden Acar, şunları kaydetti:
     "Alt sıradaki rakiplerimizin puan kaybettiği haftada aldığımız 1 puan çok önemliydi. Önümüzdeki hafta Medical Park Antalyasporla karşılaşacağız. O maçta puan çıkarırsak, son 2 haftaya daha rahat gireriz. Gelecek hafta bizim için çok önemli. Manisada oynadığımız ilk müsabakada her iki takım taraftarının kardeşliği vardı. Bursaspor karşısında bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bize ayrılan bölümü tamamen doldurdular ve ligde kalma yolunda bize verdiği desteği sürdürdüler. Kalan haftalarda da yanımızda olacaklarını biliyoruz."
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER