STSO Başkanı Yıldırımdan MÜSİADa ziyaret

STSO Başkanı Yıldırımdan MÜSİADa ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanlığına seçilen Mustafa Coşkunu ziyaret etti.
     STSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Coşkun, MÜSİAD üyelerinin aynı zamanda TSOya da üye olduğunu belirterek, Daha fazla bir araya gelip dayanışma içerisinde çözüm üretmeliyiz. Buralarda üretilecek çözümler TSO ile birlikte ilgili yerlere sunulmalı. Bunlar teşvik ve takip edilmeli. Özellikle kendi kuruluşumuz ve üyesi olduğumuz TSO ile her türlü işbirliğine hazırız. Birlikte üreterek Sivası güzel bir yere taşıyacağız ifadelerini kullandı.
     STSO Başkanı Yıldırım ise ülkelerin gelişmesinde sivil toplum örgütlerine büyük görev düştüğünü belirterek, şunları kaydetti:
     Bu nedenle STKlar birbirlerinin alternatifi ya da rakibi değildir, olmamalıdır. Sivasımızın ve ülkemizin daha gelişmiş daha huzurlu ve mutlu yaşaması için hep birlikte çalışmamız gerekir. Oda olarak Sivasla ilgili konularda işbirliği içerisinde çalışacağımıza inanıyoruz.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber STSO Başkanı Yıldırımdan MÜSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER