Su motorunun kablolarını çalan hırsızlar köyü

Su motorunun kablolarını çalan hırsızlar köyü susuz bıraktı


BALIKESİR (A.A) - Edremit ilçesine bağlı Yolören köyüne su pompalayan motorların trafosunu parçalayıp, içindeki malzemeleri çalan hırsızlar, köyün susuz kalmasına neden oldu.
     Yolören köyüne gelen kişi ya da kişiler, elektrik direğinin üstünde bulunan trafoyu indirdikten sonra parçaladı. Direkten pompa istasyonuna giden kalın kabloları alan hırsızlar daha sonra olay yerinden kaçtı.
     Köy muhtarı İsmail Filiz, bir haftadır susuzluk çektiklerini belirterek, durumu Edremit Kaymakamı Osman Tunça iletiğini belirtti.
     Kaymakam Tunçun, yeni trafonun Köylere Hizmet Götürme Birliği kanalıyla alacağını söylediğini kaydeden Filiz, bu sürede Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özelin, itfaiye aracıyla su ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olduğunu, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslanın ise seyyar tanker vererek, sorunun giderilmesine katkıda bulunduğunu ifade etti.
     Edremit Kaymakamı Osman Tunç da sorunun kendilerine aktarılmasının ardından problemin çözülmesi için Köylere Hizmet Götürme Birliği kanalıyla talimat verdiğini söyledi. Tunç, Köyümüzün problemi kendi imkanlarımız dahilinde en kısa sürede çözülecektir. Ayrıca güvenlik güçlerimizde işin hukuki boyutu hakkında çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedirler dedi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Su motorunun kablolarını çalan hırsızlar köyü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER