SÜ Taşkent Meslek Yüksekokulunda

SÜ Taşkent Meslek Yüksekokulunda Mahmud ile Yezida oyunu sahnelendi


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Taşkent Meslek Yüksekokulunda, Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı öğrencileri tarafından, Mahmud ile Yezida isimli oyun sahnelendi.
     SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yaptığı konuşmada, öğrencilerden en fazla merkezdeki sosyal ve kültürel etkinliklerin ilçelerde de gerçekleştirilmesi yönünde talep aldıklarını belirtti.
     Talep doğrultusunda önümüzdeki dönemde öğrenci topluluklarının bazı etkinliklerini ilçe kampüslerinde de gerçekleştireceklerini dile getiren Gökbel, ilçelerdeki kampüslerin sosyal ve kültürel hareketliliğini artırmak istediklerini söyledi.
     SÜ bünyesindeki bir çok ilçe kampüsünü ziyaret ettiğini anlatan Gökbel, Alaeddin Keykubat Kampüsümüzde yılda ortalama 300den fazla etkinlik gerçekleştiriliyor. Ancak özellikle de uzak ilçelerde bulunan kampüslerimizde sosyal ve kültürel etkinlik sayısı çok fazla değil. İlçelerdeki kampüslerimizin sosyal ve kültürel hareketliliğini artırmak istiyoruz dedi.
     SÜ Taşkent Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Refik Uyanöz ise bu tür önemli sosyal faaliyetlerin ilçelerde gerçekleştirilmesinin öğrencilerin motivasyonlarını ve başarılarını olumlu yönde etkilediğini belirtti.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber SÜ Taşkent Meslek Yüksekokulunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER