Sulama kanalına düşen otomobildeki 2 kişinin

Sulama kanalına düşen otomobildeki 2 kişinin kaybolması -Malatyada sulama kanalına düşen otomobilden kaybolan Fedai Yalınkaya ölü bulundu. 11 yaşındaki Nazlıcanı arama çalışmalarına ise yarın devam edilecek


MALATYA (A.A) - Yazıhan ilçesi Tomalar mezrasında sulama kanalına düşen otomobilden akıntıya kapılarak kaybolan Fedai Yalınkaya, ölü bulundu. 11 yaşındaki Nazlıcanı arama çalışmalarına ise hava karardığı için ara verildi.
     Tomalar mezrasında sulama kanalına düşen otomobilde kaybolan 2 kişi için arama çalışması yürüten Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma ile Malatya Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri, Fedai Yalınkayanın cansız bedenine ulaştı.
     Kazada suya düşen otomobilin camından düşerek akıntıya kapıldığı belirtilen 11 yaşındaki Nazlıcanı da bir süre arayan ekiplere, Kara Havacılık Komutanlığına bağlı ekipler de helikopterle destek verdi.
     Helikopterle kıyı taramasının yapıldığı olayda, arama çalışmalarına hava karardığı için ara verildi.
    
     -Olay-
    
     Tatil için İzmirden memleketleri Malatyanın Yazıhan ilçesi Palancı mezrasına giden İlhan ailesi ile akrabaları Fedai Yalınkayanın içinde bulunduğu plakası öğrenilemeyen otomobil, Tomalar mezrasında sulama kanalına düşmüştü.
     Sürücü Murat İlhan ile eşi Mukaddes İlhan, köylülerin yardımıyla sudan çıkarılmış, araçta bulunan 11 yaşındaki Nazlıcan, otomobilin camından düşerek akıntıya kapılmıştı. Nazlıcanın dayısı Fedai Yalınkaya da yeğenini kurtarmak için arkasından gitmişti.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Sulama kanalına düşen otomobildeki 2 kişinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER