Suluovada, Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı yapıldı

Suluovada, Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı yapıldı


AMASYA (A.A) - Amasya Amatör Spor Kulüpleri Tertip Komitesi, Suluova Mahmut Demir Spor Salonunda bir toplantı düzenledi.
     Amasya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Şerafettin Aykaç başkanlığında düzenlenen toplantıda, önceki hafta oynanan dördüncü hafta futbol lig maçları tescil edilerek, hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda sporcu ve antrenörlerin cezaları görüşüldü.
     Halen Amasya il genelinde 7 kategoride futbol müsabakalarının devam ettiğini belirten Aykaç, Ekim ayında başlayan A Takımlar Futbol Liginde 6 takım mücadele etmekte olup 4üncü haftayı geride bıraktık. ÖSS sınavı olduğu için bu hafta sonu oynanacak maçlar bir sonraki haftaya tehir edildi. 5 Mayıs itibariyle ise bölgesel amatör futbol ligi ile yerel amatör A takımlar ligi maçlarının tamamlanması planlanmaktadır dedi.
     Amasya genelindeki amatör sporlarının en büyük sorunlarından birisinin tesisleşme olduğunu söyleyen Aykaç, şunları kaydetti:
     2012 yılından sonra bu konuda gelişme yaşamaya başladık ve spor tesisleri anlamında ilimizde yapılanma başladı. Halen il merkezinde inşaatı devam eden 2 bin 500 kişilik spor salonumuz Temmuz ayında tamamlanarak hizmete girecek. Amasya 12 Haziran Stadındaki bakım çalışmalarımız ise devam ediyor. Ayrıca il merkezinde ve Suluova ilçemizde sentetik çim saha proje çalışmaları yürütülmektedir. İlimizdeki sportif faaliyetlerin gelişmesi için yerel dinamiklerin daha fazla sorumluluk alması gerekmektedir. Bugüne kadar spora ve sporcuya destek veren herkese teşekkür ediyorum.
     Toplantıya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halis Demirci, Futbol İl Temsilcisi Talat Çalışır, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri İl Temsilcisi Ahmet Ankara, İl Hakem Gözlemcileri Dernek Başkanı Selahattin Zengin, İl Tesisler Şube Müdürü Şemsettin Bal ile Tertip Komitesi üyesi ve Suluova Belediye Gençlik Spor As Başkanı Naci Öztürk katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovada, Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER