Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz,

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Grup 1. Futsal Takımını ödüllendirdi


AMASYA (A.A) - Nevşehirde düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Grup Şampiyonasına, Amasya ilini temsilen katılarak grup birincisi olan Suluova Şehit Aydın Korkmaz Ortaokul Futsal Takımı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayretin Yılmazı ziyaret etti.
     Sporcuları makamında kabul ederek kutlayan Yılmaz, eğitimle birlikte öğrencilerin sportif faaliyetlerde de başarı elde etmesinin eğitim camiası adına övünç kaynağı olduğunu söyledi.
     Son yıllarda ilçedeki okul sporlarında büyük başarıların ortaya çıktığını hatırlatan Yılmaz, şöyle dedi:
     Bu başarıların daha da artması için gerekli çalışmaları bir plan dahilinde yürütüyoruz. Okullar arası futbol, atletizm ve futsal başta olmak üzere il ve ülke nezdinde çok önemli başarılar yakalamaya başladık. Bu başarılarda öğrencilerimizin gayretleri kadar okul idarecilerimizin de özverili çalışmaları var. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarılar eğitim ve sosyal hayatlarına da yansıyacaktır. Futsal takımımız başarılarıyla ilçemizde ve ilimizde örnek olmuştur. Bundan sonraki bölgeler arası şampiyonada başarılar diliyorum.
     Okul Müdürü İbrahim Özaslan ise, 26-28 Şubat 2013 tarihleri arasında Nevşehir ilinde yapılan ve 15 ilden 180 sporcunun katıldığı Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Grup Şampiyonasında Kırşehir ili takımını 3-1 ve Kırıkkale ili takımını da 2-1lik skorlarla yenerek grup birincisi olduklarını ve ülke genelindeki ilk 32 takım arasına girdiklerini belirterek önümüzdeki aylarda yapılacak olan bölgeler arası müsabakalara Amasya ilini temsilen katılma hakkını elde ettiklerini söyledi.
     Ziyarette, başarılı sporculara Yılmaz tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ziyarete ayrıca, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aziz Durgun-Talat Keskin ile Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Ustaoğlu katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER