Sünnet düğünü için çam fidanlı davetiye

Sünnet düğünü için çam fidanlı davetiye -Burdurun Tefenni ilçesinde yaşayan diş hekimi çift, oğullarının sünnet düğünü için hazırladıkları davetiyeleri çam fidanına iliştirerek dağıtıyor


BURDUR (A.A) - Tefennide diş hekimliği yapan Tuba Peker ile Baki Koray Demircan çifti, oğullarının sünnet düğünü için hazırladıkları davetiyeleri çam fidanına iliştirerek dağıtıyor.
     Tuba Peker ile Baki Koray Demircan çifti, gelecek hafta sonu oğulları 6 yaşındaki Batuhan Berk için yapacakları sünnet düğününe konuklarını, çam fidanlı davetiye ile davet ediyor.
     İlçedeki Orman İşletme Şefliğinden aldıkları çam fidanlarına düğün töreninin ayrıntıları yazan kartı iliştiren ve arkadaşları ve komşularına dağıtan Demircan çifti, böylece farklı bir davetiye yapmış oldu.
     Tuba Peker Demircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinin bahçesine annesinin bir arkadaşının kızının nikahında verilen çam fidanını diktiklerini anlatarak, aradan 6 yıl geçmesine rağmen çam ağacını hala Esranın çam ağacı şeklinde hatırladıklarını söyledi.
     Eşiyle oğullarının sünnet düğünü için davetiyeleri nasıl yapacaklarını düşünürken bu anıyı hatırladıklarını ifade eden Demircan, Davetiyeleri çam fidanı ile dağıtmayı düşündük. Böylece insanlara kalıcı bir hediye ve doğaya da katkı yapmış olacağız. Diktiğimiz ya da dikilmesine vesile olduğumuz çamların dörtte biri bile tutmuş olsa, bölgemiz için çok güzel bir hizmet olur. Bu nedenle çam ağacı dağıtma fikri, diğer yöntemlerden üstün geldi dedi.
     Demircan, çam fidanlı davetiyeleri dağıtmaya başladıklarını, yaptıkları uygulamanın herkesten takdir gördüğünü ve desteklendiğini kaydetti.
     Baki Koray Demircan da kalıcı olması ve yıllar sonra insanların hatırlamaları için oğullarının sünnet düğünü için çam fidanlı davetiye dağıtmaya karar verdiklerini dile getirerek, İnşallah Batuhan Berkin evlilik düğününde de fidan dağıtırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sünnet düğünü için çam fidanlı davetiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER