Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -Rasulayn bölgesine yönelik hava saldırısının ardından Ceylanpınara getirilen yaralılardan hayatını kaybedenlerin sayısı 6ya yükseldi


ŞANLIURFA (A.A) - Suriyenin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesine yönelik hava saldırısının ardından Ceylanpınara getirilen yaralılardan hayatını kaybedenlerin sayısı 6ya yükseldi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ceylanpınar sınırına yakın mesafede bulunan ve muhaliflerin kontrolündeki bir fabrika ve çevresindeki yerleşim yerlerini hedef alan saldırıda yaralanan 31 kişi, Türkiye sınırına getirildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Daha önce 4 kişinin hayatını kaybettiği yaralılardan 2si daha kurtarılamadı.
     Ceylanpınar, Şanlıurfa ve Viranşehirdeki hastanelere kaldırılan 2si çocuk 25 kişi ise tedavi altına alındı. Yaralıların bir kısmının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
     Bu arada bombardıman sırasında seken şarapnel parçasıyla sağ elinden yaralanan Ceylanpınar Öğretmenevi personeli Süleyman Algat da ayakta tedavi edildi.
     Öte yandan zaman zaman bir helikopterin uçuş yaptığı görülen Rasulaynde çatışma ve patlama sesleri de devam ediyor.
    
     Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER