Suriyeli heyetten belediye ziyaret

Suriyeli heyetten belediye ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Suriye Birlik ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Hamitoğlu ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Belediyesini ziyaret etti.
     Belediye Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, Hamitoğlu ve beraberindekiler, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve bazı belediye encümen üyeleriyle görüştü.
     Suriyeli heyet, Şanlıurfa Belediyesince bir süre önce Suriyeliler için başlatılan Yardım Kampanyası dolayısıyla belediyeye teşekkür etti.
     Hamitoğlu, Türkiye-Suriye arasındaki dostluğun uzun yıllara dayandığını hatırlatarak, Türkiyenin ülkelerine yaptığı yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi
     Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu da, devam eden kampanyaya hayırseverlerin desteğinin sürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:
     Kampanya kapsamında gerek ilaç, gerekse de gıda gibi temel ihtiyaçları, İlaç Bankası ve Gıda Bankası aracılığıyla toplayarak Suriyelilere ulaştırma yolunda gayret gösteriyoruz. Duyarlı halkımız, bu birimlerle irtibata geçerek kampanyaya destek olabilir. Bilindiği üzere kış aylarındayız. Soğukla birlikte savaşın yaşandığı bölgelerde yaşam şartları daha da zorlaşacak ve bu yardım malzemelerine daha çok ihtiyaç duyulacak. Bu yüzden Şanlıurfa Belediyesi aracılığıyla bu yardım kampanyasını önemsiyoruz. Halkımızın bu konuda bize destek olacaklarına da inanıyoruz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyeli heyetten belediye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER