Suriyelilere tekerlekli sandalye yardımı

Suriyelilere tekerlekli sandalye yardımı -İHH İnsani Yardım Vakfı, Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah Konaklama Tesisinde kalan 10 Suriyeliye tekerlekli sandalye bağışladı


ŞANLIURFA (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Süleyman Şah çadır kentinde kalan 10 Suriyeliye tekerlekli sandalye yardımında bulundu.
     İHH Şanlıurfa Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Akçakale ilçesindeki tesiste barınan 10 sığınmacının tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduğu belirlendi. Dernek yetkilileri, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen tekerlekli sandalyeleri Suriyelilere teslim etti.
     Sandalyelere kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Suriyeliler, vakıf gönüllülerine ve hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, sığınmacıların daha çok desteğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "10 adet tekerlekli sandalye dağıttık. Ama henüz ihtiyaçlar bitmedi. Çok sayıda tekerlekli sandalyeye ihtiyaç var. İmkanı olanların bu konuda bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan bu engellilerin sevinci görülmeye değer. Bugün bu mazlumların yüzünü güldürme bahtiyarlığını bize yaşatan Allaha şükürler olsun ve buna vesile olan sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz."
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyelilere tekerlekli sandalye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER