Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Sağlık Yüksekokulunun eğitime ilçede devam etmesi için toplantı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesindeki idareciler, Cumhuriyet Üniversitesine (CÜ) bağlı Suşehri Sağlık Yüksekokulunun eğitime ilçede devam etmesi amacıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Sivasta eğitime devam eden Suşehri Sağlık Yüksekokulunun eğitim faaliyetlerini ilçede sürdürmesi konusu görüşüldü.
     Yüksekokulun ilçede eğitime başlamasının, Suşehrine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Sel, İlçedeki idarecilerimizle, sivil toplum örgütü başkanlarımızla, siyasi parti ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek, okulumuza sahip çıktığımızı herkese göstermek istedik. Okulumuzun Sivasta değil, Suşehri ilçe merkezinde eğitime devam etmesini istiyoruz dedi.
     Toplantıya katılan tüm idarecilerin görüşlerinin bu yönde olduğunu anlatan Sel, Bizler Suşehri halkı olarak okulumuzun ilçede eğitime başlaması durumunda, öğretim görevlilerimize, öğrencilerimize ve okulumuza sonuna kadar destek vereceğimizi her zaman taahhüt etmiş bulunmaktayız. Bu nedenle, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörümüzü ilçe idarecilerimizle birlikte en kısa sürede ziyaret ederek bu talebimizi ileteceğiz diye konuştu.
    
     -Belediyenin altyapı çalışmaları-
    
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
     Kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Sel, ihaleyi kazanan firmanın yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede 94 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı bulunduğunu belirten Sel, Kış şartları dolayısıyla ilçe merkezinde vatandaşları mağdur etmemek açısından arazi bölgelerinde altyapı çalışmaları devam ediyor. Bu yıl kış mevsimi çalışmalarımızı fazla zorlamadı. Bu da bizim şansımız. İnşallah en kısa sürede ilçe merkezinde bulunan ana caddenin altyapısına başlayacağız diye konuştu.
     Altyapı çalışmaları kapsamında zarar gören tarlaların sahiplerinin de tüm zararlarının giderileceğini belirten Sel, Kanalizasyon hattı geçen bölgelerde bulunan bazı tarlalara birtakım zararlar verildiğini gördük. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER