Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Belediye Başkanı Sele, okullarda yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı plaket verildi


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sele, okullarda belediye tarafından yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.
     Hürriyet İlkokulu ve Kemalpaşa İlkokulunda, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı Sele teşekkür amacıyla programlar düzenlendi.
     Sel, Hürriyet İlkokulundaki programda yaptığı konuşmada, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında birtakım eksiklerin kaldığını, bu eksiklerin de kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
     Çocuklar için güzel etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Sel, "16-22 Mayısta Keşif Küresi adlı uzay yolculuğunu anlatan bir çadır kuracağız ve bu çadırda çocuklarımız uzay yolculuğunu yaşayacaklar. Ayrıca, Kılıçkaya Barajı Tesislerine hayvan figürlerinden yapılmış çocuk oyun parkları kuracağız. Çocuklarımızdan tek isteğimiz okumaları ve öğretmenlerinin sözlerini dinlemeleri" diye konuştu.
     Hürriyet İlkokulu Müdürü Erkan Yıldız, Sele teşekkür etti.
     Kemalpaşa İlkokulunda düzenlenen programda da okul müdürü Halil İbrahim Taştan, Sele teşekkürlerini iletti.
     Sele, çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı okul idarelerince plaket verildi.
    
     -Aile Eğitim Semineri-
    
     Kemalpaşa İlkokulu tarafından düzenlenen "Aile Eğitim Semineri"ne katılan annelere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, törende yaptığı konuşmada, çocukların ilk eğitimlerini aileden almaya başladığını belirtti. Sel, eğitim yuvalarında alınan eğitimlerle aile eğitimlerinin zamanla birleştiğini ifade etti.
     Okulun rehber öğretmeni Ayşegül Dokuman ise seminere 18 kadının katıldığını ve eğitimlerin 8 hafta sürdüğünü söyledi.
     Eğitimlerde, çocuklarda ergenlik ve iletişim konularında bilgiler verildiğini kaydeden Dokuman, kursiyerlere teşekkür etti.
    
     -25 bin paket kaçak sigara imha edildi-
    
     Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ele geçirilen 25 bin paket gümrük kaçağı sigaranın imha edildiği bildirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, polis ekiplerince, D-100 Karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında ele geçirilen ve mahkeme tarafından imhasına karar verilen 25 bin paket gümrük kaçağı sigaranın, Suşehri Belediyesi Çöp Toplama Merkezinde imha edildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER