Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -STSO Başkanı Yıldırım ilçeyi ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (STSO) Osman Yıldırım, Suşehri ilçesini ziyaret etti.
     Yıldırım, ziyaretleri kapsamında ilçe Kaymakamı Mehmet Demiralı makamında ziyaret ederek. bir süre görüştü. Demiral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede TSO temsilciliği açılmasının kendilerine moral verdiğini belirterek, Temsilciliğin değerini, bölgemizde bulunan şirketlerin bileceğini ümit ediyorum. Suşehri ilçesi genel olarak potansiyeli yüksek bir ilçe, çevre ilçelere de hizmet vermektedir. Bu hizmeti ilçemize getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz dedi.
     Yıldırım da ilçenin gelişmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiyenin büyüdüğünü bu büyümenin de il ve ilçeler de yansıdığını söyledi. Karadeniz-Akdeniz kara yolu projesinin önemine de değinen Yıldırım, Suşehri merkezi bir konumda. Bu projeyle de daha merkezi bir konuma geldi. İstanbulda Sivas bazında en fazla nüfusa sahip ilçenin de Suşehri olduğunu bilmekteyiz. İnşallah buralar daha gelişecek diye konuştu.
     Yıldırım, daha Suşehri Belediye Başkan Vekili Süleyman Şeni ziyaret etti.
     Şen, ilçeye açılan özel araç muayene istasyonu için Yıldırıma teşekkür etti. Şen, Özel araç muayene istasyonumuz, sadece Suşehrine değil, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçeleri ve D-100 kara yolundan geçen tüm araçlara hizmet vermektedir. Çok şükür bu sorunumuz ortadan kalktı ifadelerini kullandı.
     Ziyaretlere Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğluda eşlik etti.
    
     -Suşehrine sürücü kursu açıldı-
    
     Suşehri ilçesine sürücü kursu açıldı. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, kursun açılışında yaptığı konuşmada, ilçede her geçen farklı bir kursun açıldığını belirtti.
     Avrupa standartlarını yakalamak adına Kelkit Vadisinin de eyalet olması gerektiğini belirten Sel, Biz artık hedefimizi bu doğrultuda topyekun sürdürmeliyiz. Artık her şey yasalar ve kanunlar çerçevesinde, Avrupa standartlarında. Belgesiz hiçbir kişi veya kuruluş iş yeri açamayacak ve belge veremeyecek. Bu bağlamda Kelkit Vadisinde eksikliği hissedilen sürücü belgesi verilmesi konusunda adım atan genç girişimci kardeşlerimizi kutluyorum diye konuştu.
     Çataloluk Belde Belediye Başkanı Ercan Güleç da Suşehri ilçesinin gün geçtikçe büyüdüğünü, çağın gereklerine ayak uydurduğunu söyledi.
     Kurs yetkilisi Bülent Uğurlu da sürücü belgesi almanın önemine değindi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER