Talaslı çocuklar hayallerine kavuştu

Talaslı çocuklar hayallerine kavuştu


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediyesi Kadın Meclisi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, 30 çocuğun yüzünü güldürdü.
     Proje kapsamında Talasta her okuldan bir çocuk tespit edilerek, çocukların istekleri yazılı olarak istendi. İstekleri belirlenen çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
     Yaman Dede Kültür ve Sanat Evinde çocuklarla bir araya gelen Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, amaçlarının çocukların hayallerine bir nebze de olsa kavuşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
     "Hepimizin içinde küçükken bir oyuncak sahibi olmak vardı" diyen Yıldırım, şunları kaydetti:
     "Büyüyünce belki o isteğimizin daha büyüğüne kavuşabiliriz. Ama o dönemde kavuşamamanın uhdesi içimizde hep kalmıştır. Bizim de çocukluğumuzda arzularımız içimizde kaldı. Belki küçük bir oyuncak araba sahibi olsaydık çok mutlu olacaktık. Çocuk sevindirmek gerçekten ayrı bir güzellik. Peygamber Efendimiz çocukları sevindirmek için evlerine kadar gitmiştir. Hatta kuşu ölen bir çocuğa taziye ziyaretinde bulunmuştur. Bugün bizlerde kadın üyelerimizle çocukların saçını sıvazladık."
     AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çakır ise, çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak amacıyla bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Doğan Koca - Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Talaslı çocuklar hayallerine kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER