Tanju Çolaktan Galatasaraylı futbolculara eleştiri:

Tanju Çolaktan Galatasaraylı futbolculara eleştiri: -"Mersini bugün yenmeyeni dövüyorlar. Futbolcular o hırsı, arzuyu gösterse Fatih Terim bu hareketleri yapmaz"


ANTALYA (A.A) - Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının formalarını giyen eski milli futbolcu Tanju Çolak, sarı-kırmızılı futbolcuları eleştirerek, "Mersini bugün yenmeyeni dövüyorlar. Ama sen koşmuyorsan, mücadele etmiyorsan, Fatih Hocanın başını böyle yersin. Zaten futbolcular oynamadığı için o ceza alıyor. Futbolcular o hırsı, arzuyu gösterse Fatih Terim bu hareketleri yapmaz" dedi.
     Tanju Çolak, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlunun daveti üzerine geldiği Alanyada, Zimbitlik Spor Tesislerinde kulübün şöhretler takımının maçında forma giydi.
     Burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaraylı futbolcuların, 3-0lık skorun etkisiyle Real Madrid maçında turu geçecek düşünceye sahip olmadığını savunan Çolak, futbolda 90 dakika bitmeden fikir beyan etmemek gerektiğini söyledi.
     Çolak, dünyada bir Real Madrid ve Barcelona gerçeğinin bulunduğunu dile getirerek, Biz Neuchatel Xamaxa ilk maçta 3-0 yenildiğimizde ve burada 5 atacağımızı söylediğimizde inanarak söylemiştik. Maçın ertesi günü, hiç unutmuyorum, yıl 1988di ve 5 işareti yapmıştık. Ama bugün ilk maçtan sonra hiçbir futbolcunun ne inancı ne de böyle bir söylemi oldu" diye konuştu.
     Galatasaray-Real Madrid karşılaşmasının bir prestij mücadelesi olacağına değinen Çolak, "Ben bol gollü bir maç bekliyorum" dedi.
    
     -"Fenerbahçe daha doğru oynuyor"-
    
     Çolak, Galatasarayın Şampiyonlar Liginde başarılı olduğunu ancak Türkiye liglerinde Fenerbahçenin daha iyi ve doğru oynadığını belirterek, "Sarı kırmızılı takımın çok yıldızı var ama takım olmakta zorluk çekiyorlar" ifadesini kullandı.
     Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçında çıkan olaylara ilişkin, yanlış davrananların ceza alması gerektiğini vurgulayan Çolak, şunları kaydetti:
     "Galatasaray takım olamıyor. Bugün Mersin lig sonuncusu. Mersini bugün yenmeyeni dövüyorlar. Ama sen koşmuyorsan, mücadele etmiyorsan, Fatih Hocanın başını böyle yersin. Zaten futbolcular oynamadığı için ceza alıyor. Futbolcular o hırsı, arzuyu gösterse Fatih Terim bu hareketleri yapmaz. Zaten Fatih Terimin ikinci olayı. Birinde papaz pilav yer ikincisinde yemez."
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Tanju Çolaktan Galatasaraylı futbolculara eleştiri: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER