Tarihi Samsun Tütün Fabrikası, yaşam ve

Tarihi Samsun Tütün Fabrikası, yaşam ve alışveriş merkezi oluyor


SAMSUN (A.A) - Tarihi Samsun Tütün Fabrikası, Torunlar GYO ve Turkmall tarafından Bulvar Samsun Alışveriş ve Yaşam Merkezi adıyla açılacak.
     Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Samsun Büyük Otelde düzenlenen basın toplantısında, projenin birçok özelliği ile farklı olduğunu vurguladı.
     Torunlar GYO ve Turkmallın sektördeki deneyimi, bilgi birikimi ve vizyonunun, Bulvar Samsun projesinde önemli bir sinerjiyi açığa çıkarttığını aktaran Torun, Alanında uzmanlaşmış bu iki kurumun işbirliğini, yaratacağı katma değer açısından ve sektörün gelişimi adına önemli bir adım olarak değerlendiriyorum dedi.
     Turkmall Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ise Karadeniz Bölgesinin en gelişmiş limanına sahip olan Samsunun merkezinde yer alan Bulvar Samsunun, hem konsepti hem de bölge halkına sundukları ile şehrin yeni buluşma noktası olacağını ifade etti.
     Kentin en önemli alışveriş mekanları olan Mecidiye ve Gazi Caddelerinin tam ortasında yer alan Bulvar Samsunun, 17 bin 400 metrekarelik bir alan üzerine kurulu olduğunu dile getiren Eyüboğlu, şunları kaydetti:
     16 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Bulvar Samsun Alışveriş ve Yaşam Merkezinin 11 bin 600 metrekaresi mağazalara, 2 bin 400 metrekaresi restoran ve kafelere, 2 bin metrekaresi ise ofis alanlarına ayrıldı. 20 bin metrekare kapalı otopark alanı yer alan Bulvar Samsunda yerli ve yabancı 45 marka yer alıyor.
     Eyüboğlu, alışveriş ve yaşam merkezinin, Temmuz ayı başı itibariyle tamamen hizmete girebileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Tarihi Samsun Tütün Fabrikası, yaşam ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER