Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Demirden

Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Demirden MESKİye ziyaret


MERSİN (A.A) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Zafer Demir, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgeni makamında ziyaret etti.
     Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, Mersinin gelişmesi için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.
     Ülgene, TKDK hakkında da bilgi veren Demir, TKDKnın Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyetinin finansmanıyla kırsal kalkınmayı desteklediğini bildirdi.
     Mersinde 2012 yılında faaliyete başladıklarını kaydeden Demir, O günden beri Mersin için çalışıyoruz. Kırsal kalkınma hem Mersin için hem Türkiye için çok önemli. Yatırımcıları kırsal kalkınmaya yatırım yapmak için kurumuza bekliyoruz dedi.
     Ülgen ise Mersini Türkiyede ve dünyada tanıtmaya çalıştıklarını ifade etti. Mersinde kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirten Ülgen, bu kapsamda denizi temizleme çalışmaları yaptıklarını kaydetti.
     Yapılan test sonuçlarının da Mersin denizinin temiz olduğunu gösterdiğini ifade eden Ülgen, "Karaduvarda yapılan arıtma tesisiyle deniz daha da temiz oldu. Bu da kentin turizm potansiyelini arttırdı. MESKİ olarak çevre ve turizm konusunda bütün kurumlarla işbirliği yapmaya hazırız" dedi.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Demirden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER