Tarkan ve Emre Aydından 125 bin

Tarkan ve Emre Aydından 125 bin İzmirliye konser


İZMİR (A.A) - Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın ve Tarkan, İzmirde 125 bin kişinin katıldığı konserde şarkılarını seslendirdi.
     İnciraltında Fanta Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen konserde Aydın ve Tarkan, İzmir merkez ve çevre illerden gelen hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.
     Sahneye ilk olarak Emre Aydın çıktı. Birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarını coşturan Emre Aydın, konser arasında Biz ne yaptıysak 9 senedir, İzmir ile yanarak, İzmiri koklayarak, İzmiri yaşayarak yaptık dedi. Hayranlarından kendisine ellerindeki çakmaklar ve cep telefonu ışıklarıyla eşlik etmelerini isteyen Aydın, elindeki kamerayla izleyicilerin görüntülerini çekti ve bu görüntüleri sosyal paylaşım sitesinden tüm hayranlarıyla paylaşacağını söyledi.
     Emre Aydınnın konserinin ardından, platformun altından asansörle dans ederek sahneye çıkan Tarkan ise, sözü ve müziği kendisine ait olan Aşk Gitti Bizden şarkısı ile konserine başladı.
     Sahne ışıklandırmasıyla dikkati çeken konserde Tarkan, kendi şarkılarının yanı sıra, Sezen Aksu besteleri ve Aşık Veysel türkülerini de seslendirdi.
     Konser sonrasında İnciraltında trafik sorunu yaşandı. Konser nedeniyle adeta kilitlenen trafik, 1,5 saat sonra normale döndü.
     Muhabir: Göksel Kayseri / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Eyüphan Kılıç
<< Önceki Haber Tarkan ve Emre Aydından 125 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER