Tarsusta elektrik hattı çalışmaları

Tarsusta elektrik hattı çalışmaları


MERSİN (A.A) - AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, köylerde sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinin sona ermesi için gerekli bakım, onarım ve hat iyileştirme çalışmalarının aralıksız sürdürdüğünü söyledi.
     AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Oğuzhan Yıldız ve Arıza Bakım Şefi Ahmet Şimşek Böğrüeğri köyünü ziyaret etti.
     Köy kahvehanesinde köylülere çalışmalar hakkında bilgi veren Meniz ve Yıldız, köylerde sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinin sona ermesi için gerekli bakım, onarım ve hat iyileştirme ile ek trafo çalışmalarının devam ettiğini anlattı.
     Köyde yapılan elektrik direkleri ve hat yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Meniz, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayanın gayretleriyle daha önceki proje ödeneklerine ilaveten 19 köy için 2 milyon lira daha ek para gönderildiğini, bu paradan 300 bin TLsinin sadece Böğrüeğri köyündeki elektrik ve hat yenileme ile trafo yapımına harcanacağını, yine diğer köylerde de aynı çalışmaların devam edeceğini kaydetti.
     İlçeye bağlı Belen, Böğrüeğri, Kaklıktaşı, Pirömerli, Olukkoyağı, Keşli, Gömmece, Çamtepe, Karayayla, Takbaş, Verimli, Esenler, Baltalı, Baharlı, Akarsu, Çukurbağ, Kumdereli, Bolatlı, Akgedik köylerinde elektrik arıza ve kesintilerinin son bulması için iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Meniz, Bu projeler yılbaşına kadar tamamlanacak ve halkımız kışın rahat edecektir. AK Parti yönetimi olarak, gecemizi gündüzümüze katarak sadece Allah rızası için ve halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Biz hizmetlerin aksamaması için zaman mefhumu olmadan çalışmaktayız. Köylümüzün, kentlimizin sıkıntılarını dinleyip, tespit ederek çözümü yolunda gayretlerimiz dün olduğu gibi, bugün de, yarın da devam edecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta elektrik hattı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER