Tarsusta hayırseverlerden eğitime arsa bağışı

Tarsusta hayırseverlerden eğitime arsa bağışı -Kaymakam Güldibi: Hayırseverlerin eğitime desteğini takdirle karşılıyoruz


MERSİN (A.A) - Tarsusta hayırsever Gözen ve Oran ailelerinin fertleri, okul yapılması için hisselerini düzenlenen imza töreniyle Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladı.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverlerin eğitime yaptıkları desteği takdirle karşıladıklarını belirterek, Ülker Aydının 5 dönümlük arsasını okul yapımı için bağışlamıştı. Okulun yapılacağı arsanın yanında babalarından kendilerine miras yoluyla intikal eden 3 hayırseverin ardından bugün de 6 hayırseverimiz kendi hisselerini okul yapımı için bağışlamışlardır dedi.
     Eğitimin öncelikli hedefleri olduğunu belirten Güldibi, Yeni Toptancı Sebze ve Meyve Hali karşısında Tarsusun ilk eczacısı olan Sabri Aydın adına yapılacak okulun girişinde okula bağışta bulunan tüm hayırseverlerin isimleri bulunacak ve aynı zamanda derslik ve laboratuvar gibi ünitelere hayırseverlerimizin isimlerini vereceğiz. Yapılacak bu okulumuzdan mezun olacak geleceğimizin güvencesi olan çocuklar, hayırseverlere teşekkür ederek geleceğe hazırlanacaklar. Bağışlanan arsaların bulunduğu bölgede okula ihtiyacımız vardı diye konuştu.
     Arsalarını bağışlayan merhum Muzaffer Gözenin eşi Şükran Gözen ve kızları Funda Can, Ferda Okyay, Kamer Gözen Ertan, Perihan Oran ve Sabahattin Gözene imzaların ardından Kaymakam Güldibi tarafından Teşekkür Belgesi verildi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta hayırseverlerden eğitime arsa bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER