Tarsustaki cinayet

Tarsustaki cinayet -İmam nikahıyla birlikte yaşadığı kadının babası ve ağabeyini öldürdüğü iddia edilen zanlı Adanada yakalandı


MERSİN (A.A) - Tarsus ilçesinde imam nikahıyla birlikte yaşadığı kadının babası ve ağabeyini öldürdüğü iddia edilen zanlı, Adanada yakalandı.
     Tarsus Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, 21 Ekimde çıkan kavgada Halit Acıyan (51) ile oğlu Eyyüp Acıyanın (26) öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, cinayet zanlısı olarak aranan Mevlüt Sümeri Adanadaki Ova Mahallesinde yakaladı.
     Zanlı, Tarsus Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.
     21 Ekimde Mevlüt Sümer, imam nikahıyla birlikte yaşadığı ve bir süre önce anlaşamadığı için ayrıldığı Kezban Acıyanın (19) Barbaros Mahallesindeki babaevine gitmiş, burada genç kadının babası Halit Acıyan ve ağabeyi Eyyüp Acıyan ile tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mevlüt Sümer, yanındaki tabancayla baba ve oğlunu vurmuştu. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede ölmüştü.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar / Volkan Kaşık
     Yayıncı: Şükran Yücel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER