Tarsusun ürünleri Hükümet Konağında tanıtılacak

Tarsusun ürünleri Hükümet Konağında tanıtılacak


MERSİN (A.A) - Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Tarsusta üretilen her türlü ürünün Hükümet Konağı ve Halk Eğitim Merkezinde tanıtım amaçlı teşhir edileceğini bildirdi.
     Güldibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Genel Müdürü Adem Gülü makamında kabul etti.
     Tarsus İŞGEMde birçok sektörde markalaşmış firmalar bulunduğunu ifade eden Güldibi, Ayrıca İŞGEM dışında üretim yapan ve ürettiklerini yurt içi ve yurt dışına ihraç eden firmalarımız bulunuyor. Tarsuslu hemşehrilerimiz bu firmaları ve ürünlerini tanımalı, alışverişlerini de bu firmalardan yapmalı dedi.
     Tarsusta çeşitli gıda ürünleriyle değişik sektörlerde farklı ürünlerin üretildiğini vurgulayan Güldibi, şunları kaydetti:
     Başlattığımız çalışma ile Tarsusta üretilen her türlü ürünün Hükümet Konağı ve Halk Eğitim Merkezinde tanıtım amaçlı teşhir edilebilmesine olanak tanıyacağız. Buraları Tarsusun markalaşmış ya da marka olma yolunda çalışma ve üretim yapan firmalarının ürünlerinin yer aldığı, hatta kimilerinin satılabildiği mekan haline getirmek istiyoruz. Mekanın tefrişini firmaların kendileri yapacak. Bu yöntemle bir yandan ticaret yapılırken, diğer yandan da Tarsuslular ürünlerini tanıma ve satın alma imkanı bulacak. Böylelikle Halk Eğitim Merkezine de bir miktar gelir sağlanacak.
     Güldibi, uygulamanın önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusun ürünleri Hükümet Konağında tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER