Tarsus Belediyesinde bayramlaşma

Tarsus Belediyesinde bayramlaşma


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, personeli ile bayramlaştı.
     Kocamaz, ilk olarak başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle, daha sonra da personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlarının kutladı.
     Bayramların insanları birbirine yaklaştıran, aradaki dalgınlıkları, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok önemli günler olduğunu ifade eden Kocamaz, bayramı hep birlikte bütünleşme, barış adına değerlendirmek gerektiğini söyledi.
     19 yıldır vatandaşlara hizmet etmek, onların yaşantılarını kolaylaştırmak ve kenti hak ettiği yere getirmek için çaba gösterdiğini ifade eden Kocamaz, şunları kaydetti:
     Tabi ki ülkemiz bugün çok zor bir dönemeçten geçiyor. Özellikle İslam alemi perişan bir vaziyette. Büyük bir kısmı bayramı buruk geçiriyor. Her gün şehit haberleri geliyor. Bunlarda bizleri ziyadesiyle üzüyor. Bundan dolayı ki gidecek başka bir ülkemiz yok, başka bir kentimiz yok. Herkes yaşadığı kente sahip çıkmak zorundadır. Görevimiz ne olursa olsun, yaptığımız iş bu kentte yaşayan insanlara hizmet dolayısıyla kutsal bir görevi üstlenmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramını en derin sevgilerimle kutluyorum.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Tarsus Belediyesinde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER