Taşlıçayda Uyuşturucu Madde ve Trafik semineri

Taşlıçayda Uyuşturucu Madde ve Trafik semineri


AĞRI (A.A) - Taşlıçay ilçesinde Uyuşturucu Madde ve Trafik konulu seminer düzenlendi.
     İlçe Emniyet Amirliğince Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde, ortaokul öğrencilerine trafik bilgisi ve madde bağımlılığının zararlarıyla ilgili bilgi verildi.
     Trafik şubede görevli polis memuru Şuayip Şengül, kırmızı, sarı ve yeşil ışık yandığında yapılması gerekenler ve yaya olarak güvenli yolculuk, bisikletle güvenli yolculuk, otomobille güvenli yolculuk, serviste güvenli yolculuk ile toplu taşıma araçlarında güvenli yolculuk hakkında bilgi verdi.
     Polis memuru Ahmet Cerit de uyuşturucu maddelerin zararları hakkında bilgi vererek, uyuşturucu maddelerin vücuda verdiği zararlar, maddi ve manevi zararları, uyuşturucu kullanan bireyin aile ve toplumdaki yeri konularında slayt sunum eşliğinde konuşma yaptı.
     Taşlıçay Emniyet Amir Vekili Komiser Özgür Güvenç ise öğrencileri trafik kazalarına karşı bilinçlendirmek ve trafik bilgisini arttırmak, aynı zamanda zararlı ve bağımlılık yapıcı maddelerin kötü etkileri konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak için seminer düzenlediklerini ifade etti.
     Seminerde, öğrencilere bilgilendirici broşür dağıtıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Yıldız / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Taşlıçayda Uyuşturucu Madde ve Trafik semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER