Taşovada Minik Eller Üşümesin Kampanyası

Taşovada Minik Eller Üşümesin Kampanyası


AMASYA (A.A) - Amasyanın Taşova ilçesinde Türk Kızılayı ve MNG kargo şirketi tarafından başlatılan Minik Eller Üşümesin kampanyası çerçevesinde Yeşiltepe İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve giysi yardımında bulunuldu.
     Giysiler ve hediyeler Taşova Kaymakamı Engin Uysal, Kızılay Taşova Şube Başkanı Özgür Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu ve MNG Kargo Erbaa Acente Müdürü Murat Tongocoğlunun katılımı ile öğrencilere teslim edildi.
     Kaymakam Uysal, Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Türk Kızılayı ve MNG kargo şirketine teşekkür ediyorum. İlçe merkezimize yaklaşık bir saat uzaklıkta eğitim öğretim gören yavrularımıza bu güzel hediyeleri getirerek az da olsa mutlu olmalarını sağlayabildiysek ne mutlu bize dedi.
     Kızılay İlçe Başkanı Özdemir ise şu ifadelerde bulundu:
     Türk Kızılayı her yerde olduğu gibi burada da öğrencilerimizin yanında yer alıyor. Bu minik öğrencilerimize ufak da olsa bir mutluluk yaşatmak istedik. Öğrencilerimize bu güzel hediyelerin ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşovada Minik Eller Üşümesin Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER