Taşovada karne heyecanı

Taşovada karne heyecanı -Kaymakamı Uysal, karne dağıttı


AMASYA (A.A) - Taşova Kaymakamı Engin Uysal, Atatürk Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.
     Uysal, düzenlenen karne töreninde öğrencilere seslendi.
     Sizin geleceğiniz sizin hayat çizginizi, sizin kendi emeğiniz, sizin gayretiniz belirleyecektir diyen Uysal, şu ifadelerde bulundu:
     Bir yere kadar öğretmen ve aileniz yardımcı olur ama asıl bundan on sene sonrasını sizin gayretiniz ortaya çıkaracak. Bir an için gözlerinizi kapatın ve on sene sonra nerede olmak istiyorsunuz, üniversite mezunu olarak güzel bir mevkide mi, yoksa burada kalmış iş bulma gayreti içinde olan birisi mi - Tabiri caizse ele güne muhtaç birisi olarak mı görmek istiyorsunuz - Hiç kimseye muhtaç olmamak istiyorsanız kendi emeğinizi kendi kaleminizi çalıştırın. Günlük gayretler günlük koşuşturmalar içine düşmeyin. Şimdi tatil zamanı. Tatili iyi değerlendirin, eğlenin, dinlenin ama bir taraftan da çalışın. Eksiklikleriniz varsa düzeltmeye çalışın. Moralinizi hiç bozmayın. Hepinize iyi tatiller diliyorum.
     Uysal, daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.
     Karde dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy, Emniyet Müdürü Hüray Sancı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yasin Demir ve veliler katıldılar.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşovada karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER