Taşova YİBO Takım Antrenörü Şenel:

Taşova YİBO Takım Antrenörü Şenel: -Lig sonunda hedefimiz Süper Lige çıkmak


AMASYA (A.A) - Erkekler Hentbol 1. Lig A Kategorisinde mücadele eden Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Klübünün takım antrenörü Sercan Şenel, lig sonunda hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu söyledi.
     Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonunda sona eren ilk yarıyı değerlendirdi.
     Hentbol Erkekler 1. Liginde ilk yarı maçlarımızı tamamladık. Ligde ilk yılımız olmasına rağmen başarılı olduğumuza inanıyorum diyen Şenel, şöyle devam etti:
     On üç hafta süren mücadele sonunda yedi galibiyet üç mağlubiyet bir beraberlik ile 15 puanla sıralamada 3. sırada yer aldık. Fikstür gereği ilk yarı maçlarımızın çoğunu deplasmanda oynadık buna rağmen başarılı maçlar çıkartarak ilk yarı sonunda ligi hedeflediğimiz yerde bitirdik. Ligin ikinci yarısında takımda eksik olan bölgelerimize üç oyuncu takviyesi yaparak hedefimiz olan süper lige çıkmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında ligde üst sıralar için çekiştiğimiz İstanbul Anafen Koleji ve Adana Çukobirlik maçları dahil yedi maçımızı kendi sahamızda oynayacağız ve iç sahada oynayacağımız maçlardan seyircimizin desteği ile galip gelerek hedefimize ulaşmak istiyoruz.
     Şenel, zorlu mücadelelerinde kendilerine maddi, manevi desteklerini esirgemeyen Taşova Kaymakamı Engin Uysal ve Belediye Başkanı Özgür Özdemir ile tüm taraftarlara teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova YİBO Takım Antrenörü Şenel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER