Tatvanda saç ekim merkezi kuruldu

Tatvanda saç ekim merkezi kuruldu


BİTLİS (A.A) - Tatvan Özel Tatvan Can Hastanesinde saç ekim merkezi kuruldu.
     Hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusu Bedrana Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elitword Saç Ekim Merkezinin, 38nci şubesini Özel Tatvan Can Hastanesinde kurduklarını söyledi.
     Bitlis ve bölgeyi saç ekim merkeziyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Koç, şöyle konuştu:
     "Merkezin yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerin ardından, saç ekim merkezini hastanemizde kurduk. Uzman kadro ve deneyimli personellerle, Bitlise ve bölgeye hizmet vermeye hazırız. Merkezimiz hijyenik ve sağlıklı bir ortamda saç ekimi ve saç bakımıyla ilgili hizmete başladı. İlk operasyonlarda indirime gitmeye karar verdik. Vatandaşlarımız saç ekim merkezindeki hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgilere 0434 827 82 00 numaralı telefondan veya www.tatvancanhastanesi.com.tr internet adresinden ulaşılabilir."
     Merkezde saç ekim operasyonlarının başladığını belirten Koç, hastane ortamında, doktor kontrolünde ve steril alanda saç ekiminin, Elitworldun deneyimli kadrosuyla yapılacağını ifade etti.
     Merkezde tek seansta 9 bin saç teline kadar ekim işlemi yapılabileceğini bildiren Koç, "Saç ekimi asla şansa bırakılmamalı. Saç ekimi randevu sistemiyle uygulama yapılacak. Bilgi almak isteyenler, hastanemizi arayabilir" dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda saç ekim merkezi kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER