Tatvanda yardıma muhtaç aile sevindirildi

Tatvanda yardıma muhtaç aile sevindirildi -Evleri olmadığı için bir afet evine sığınan ve zor durumda olan Ok ailesine, Tatvan Kaymakamlığı yardım eli uzattı


BİTLİS (A.A) - Tatvanda evleri olmadığı için bir afet evine sığınan ve zor durumda olan Ok ailesine yardım eli uzatıldı.
     İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde, maddi imkansızlıktan dolayı elektriği, kapısı ve penceresi olmayan bir eve sığınan 6 kişilik Ok ailesine, Kaymakam Murat Erkanın talimatıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yardımda bulundu.
     Kaymakam Erkan, yaptığı açıklamada, ilçede zor durumda olan herkese yardım eli uzatmaya hazır olduklarını söyledi.
     Erkan, Ok ailesinin durumundan haberdar olur olmaz, gereken yardımı yaptık ve sıkıntılarını gidermek için çalışma başlattık. İlçemizde maddi durumu iyi olmayan ailelere, yardımlarımız devam edecek. Vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde, durumu iyi olmayan Ok ailesine de ulaştık. SYDV, Ok ailesine gereken yardımları yapacak dedi.
     Tatvan SYDV Müdürü Beşir Ceylan da, vakıf olarak Ok ailesine gereken yardımı yapacaklarını belirtti.
     Ceylan, Aile için ilk etapta bir ev bulacağız. Ailenin 6 aylık gideri vakfımız tarafından karşılanacak. Bunun yanı sıra evin yakacağı, çocukların giyim ihtiyaçları, okul giderleri, servis ücretleri gibi her türlü giderleri de yine vakfımız karşılayacak. Aileye gıda yardımı yapılacak. Ayrıca ailenin diğer sıkıntılarını da gidermeye çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda yardıma muhtaç aile sevindirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER