Tavas Ticaret Odası öğrencilere mont ve

Tavas Ticaret Odası öğrencilere mont ve bot yardımı yaptı


DENİZLİ (A.A) - Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, Tavas, Kale ve Beyağaç ilçe merkezi, köy ve kasabalardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve kaban yardımında bulunduklarını bildirdi.
     İnamlık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke çapında ilkokuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap, kırtasiye, kıyafet yardımı yapılmasını kararlaştırdığını ifade etti.
     Oda Yönetim Kurulu olarak bölgenin kış aylarında soğuk geçmesi nedeniyle öğrencilere bot ve kaban alınmasını kararlaştırdıklarını ifade eden İnamlık, şunları kaydetti:
     Kaban ve bottan oluşan toplam bin 254 parça giyim eşyası 25 bin 9 lira 90 kuruşa alınmıştır. Önceden okul idarecilerimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ilköğretimde eğitim öğretim gören öğrenciler okullarında ziyaret edilerek tek tek ihtiyaçları olan bot ve kabanlar teslim edilmiştir. Odamız çalışma alanı olan Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerinde bulunan merkez, köy ve kasabaları tüm ilköğretim okullarındaki öğrencilerimize ulaşıp ihtiyaçları olan bot ve kabanı ulaştırdık.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Tavas Ticaret Odası öğrencilere mont ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER