Tavşanlıda Demokrasi Hatıra Ormanı oluşturuldu

Tavşanlıda Demokrasi Hatıra Ormanı oluşturuldu


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı ilçesinde oluşturulan Demokrasi Hatıra Ormanına ilk fidanlar dikildi.
     Tavşanlı Kaymakamı Numah Hatipoğlu, Tavşanlı-Kütahya karayolunun Şahmelek köyü mevkisindeki ağaçlandırma alanında düzenlenen törende, ilçede faaliyet gösteren siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin Tavşanlı paydasında oluşturduğu Demokrasi Platformundan gelen orman oluşturulması talebine destek verdiklerini belirterek, ilçedeki birlik ve beraberliğin ülkeye örnek olmasını diledi.
     Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de Tavşanlıyı her şeyin üzerinde tutan bu birlik ve beraberliği görmekten ve geleceğe bir ormanla aktarılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.
     Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit ise şöyle konuştu:
     Tam anlamıyla ormanlarımızın daha güzel imkanlarda, daha elverişli koşullarda ağaçlandırılması anlamında böyle bir etkinliğin bir ilçe noktasında siyasi parti başkanları tarafından bu denli güzel bir organizasyon yapılması, beraberliğin ne kadar önemli bir faktör olduğunu ortaya çıkarıyor. Elimizden geldiğince böyle etkinliklerin dayanışma içinde sağlanması adına desteklerimiz sürecektir. Demokrasi Hatıra Ormanının bütün vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.
     Katılımcılar tarafından ormana ilk fidanların dikilmesiyle sona eren törene, daire amirleriyle siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Tavşanlıda Demokrasi Hatıra Ormanı oluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER