Tavşanlıda yeni sanayi sitesinin inşası

Tavşanlıda yeni sanayi sitesinin inşası için ihaleye çıkılacak


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlıda, Belediye ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası tarafından yapılması planlan yeni sanayi sitesi için ihaleye çıkılacağı bildirildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ekiz ve Oda Başkanı Yasin Demirci, Tavşanlı Kültür Merkezinde konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.
     Ekiz, yaptığı konuşmada, küçük sanayicilere düzenli ve modern bir sitenin inşası için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
     Sitenin kurulması için daha önce TOKİyle bir görüşme yaptıklarını ancak çıkarılan bedelin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını dile getirdi.
     Oda Başkanı Demirci de kent dışında daha düzenli bir sitenin inşası için Tavşanlı Belediyesinden, bazı milletvekilleri ile Türkiye Ticaret ve Sanayi Odasından destek bulduklarını ifade etti.
     TOKİnin verdiği rakamların yüksekliğinden dolayı vazgeçtiklerini anlatan Demirci, "Buranın yapımı için 944 resmi talep var. İhale hazırlıklarını tamamladık. Genel kuruldan önce ihaleyi sonuçlandırarak, biran önce inşaatların başlamasını hedefliyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıda yeni sanayi sitesinin inşası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER